FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: PEDIJATRI IZ HRVATSKE SUDJELOVAT ĆE NA MEĐUNARODNOM STRUČNOM SKUPU U MAĐARSKOJ

ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Ovog će vikenda u mađarskom graduKecskemetu biti održan međunarodni susret pedijatara na kojem ćesudjelovati liječnici iz Hrvatske, Mađarske, Njemačke i Kanade,bilježi Main-Rheiner, regionalna on-line služba Allgemeine Zeitung-a.
ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Ovog će vikenda u mađarskom gradu Kecskemetu biti održan međunarodni susret pedijatara na kojem će sudjelovati liječnici iz Hrvatske, Mađarske, Njemačke i Kanade, bilježi Main-Rheiner, regionalna on-line služba Allgemeine Zeitung-a.

Na sastanku u Kecskemetu liječnici će raspravljati o medicinskim problemima djece i mladeži i produbljivati znanstvene kontakte, prenosi MR.

Teme predavanja obuhvaćaju pitanja iz sfere perinatalne medicine te infektologije i epidemiologije kao i ona vezana za oboljenja iz područja izmjene tvari, ističe MR.

Riječ je o trećem susretu te vrste - prvi je održan 2002. g. u Dubrovniku a drugi u njemačkom gradu Eltvilleu (okolina Frankfurta), naglašava Main-Rheiner.

Zamisao o međunarodnim okupljanjima pedijatara rođena je u Klinici za medicinu djece i mladeži pri Klinici GPR (nekadašnjoj gradskoj bolnici) u njemačkom gradu Ruesselheimu čiji su liječnici zastupljeni i među ovogodišnjim predavačima u Mađarskoj, napominje Main-Rheiner.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙