FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: unija sindikata najavila prosvjed

PRIŠTINA,13.srpnja. 2004(Hina) - Kosovska unija neovisnih sindikata uutorak je najavila da će se u srijedu u Prištini održati prosvjedradnika nakon što su propali pregovori s kosovskom vladom i UNMIK-omoko ispunjenja sindikalnih zahtjeva.
PRIŠTINA,13.srpnja. 2004(Hina) - Kosovska unija neovisnih sindikata u utorak je najavila da će se u srijedu u Prištini održati prosvjed radnika nakon što su propali pregovori s kosovskom vladom i UNMIK-om oko ispunjenja sindikalnih zahtjeva.

Zbog teškog socijalnog stanja radnika na Kosovu Unija zahtijeva usvajanje paketa zakona socijalne potpore za radnike, ujednačavanje osobnih dohodaka za radnike u civilnim službama, bezuvjetni nastavak procesa privatizacije, koji je blokiran gotovo devet mjeseci te preispitivanje fiskalne, carinske i poreske politike na Kosovu.

Unija neovisnih sindikata je pozvala radnike Kosova da sutra budu disciplinirani i pridržavaju se programa i cilja prosvjeda kako bi izrazili svoje zahtjeve na demokratski, dostojanstven i miran način.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙