FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NASTAVLJENA POTRAGA ZA NAORUŽANIM MUŠKARCEM IZ SESVETA

ZAGREB, 13. srpnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija i dalje traga zarastrojenim i naoružanim 36-godišnjim Dubravkom Bengerom koji je usvojoj kući u Sesvetama jučer ispalio nekoliko hitaca i pobjegao,doznaje se danas u policiji.
ZAGREB, 13. srpnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija i dalje traga za rastrojenim i naoružanim 36-godišnjim Dubravkom Bengerom koji je u svojoj kući u Sesvetama jučer ispalio nekoliko hitaca i pobjegao, doznaje se danas u policiji.

U zagrebačkoj policiji kažu da imaju opis bjegunca, te se nadaju da će ga ubrzo otkriti.

Benger je jučer poslijepodne na prvom katu svoje kuće u Ulici maćuhica ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja koji na sreću nikoga nisu ozlijedili. Policijsku intervenciju zatražio je njegov otac, a po dolasku policajaca Benger im je zaprijetio, pa su se oni, kako kažu u policiji, radi sigurnosti osoba i imovine povukli.

Benger je potom naoružan pobjegao, a za njim su u potragu krenuli pripadnici interventne i temeljne policije.

Očevidom je utvrđeno da je Benger pucao kada nije bilo nikoga na prvom katu kuće, gdje živi sa suprugom i dvoje malodobne djece.

Njegov je otac nakon pucnjave novinarima izjavio da mu je sin bio "bijesan jer su mu tog jutra ukrali terensko vozilo koje je u posljednje vrijeme koristio". Naknadno se ispostavilo da mu je vozilo dignuo "pauk". Otac je također izjavio, a policija potvrdila, da je riječ o duševno rastrojenoj osobi, sklonoj kriminalu.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da je Dubravko Benger višestruko evidentirana kao počinitelj kaznenih djela, najčešće nasilničkih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙