FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDAO SE ZAGREBAČKI POLICAJAC OSUMNJIČEN ZA PLJAČKE U AUSTRIJI

ZAGREB, 12. srpnja 2004. (Hina) - Odbjegli zagrebački policajacMiroslav M. (23), za kojim se tragalo zbog sumnje da je sudjelovao uskupini koja je opljačkala nekoliko banaka i poštanskih ureda uAustriji, predao se danas poslijepodne varaždinskoj policiji,izvijestio je MUP.
ZAGREB, 12. srpnja 2004. (Hina) - Odbjegli zagrebački policajac Miroslav M. (23), za kojim se tragalo zbog sumnje da je sudjelovao u skupini koja je opljačkala nekoliko banaka i poštanskih ureda u Austriji, predao se danas poslijepodne varaždinskoj policiji, izvijestio je MUP.

Osumnjičeni zagrebački policajac predao se u pratnji odvjetnika i nad njim se provodi kriminalistička obrada nakon koje se očekuje njegovo privođenje istražnom sucu varaždinskog Županijskog suda, kažu u MUP-u.

Potraga za policajcem zagrebačke III. policijske postaje Dubrava pokrenuta je prošlog tjedna na zahtjev austrijske policije, nakon što su u Austriji uhićeni hrvatski i bosanskohercegovački državljani, osumnjičeni za pljačku banke u gradu Moellersdorfu. Austrijska policija pretpostavlja da njih dvojica predstavljaju glavni dio kriminalne skupine koja je od sredine prošle godine opljačkala oko 190 tisuća eura iz više banaka i poštanskih ureda. U toj je skupini navodno sudjelovao i Miroslav M. kojega austrijske vlasti sumnjiče za više kaznenih djela razbojstava i krađa u toj zemlji.

Hrvatska policija Miroslava M. nije pronašla na njegovoj adresi, pa je organizirana opsežna potraga tijekom koje je na varaždinskom području pronađen automobil osumnjičenog policajca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙