FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Primorac - zgrada Radmanovog instituta bit će završena u svibnju 2005. godine

SPLIT, 12. srpnja 2004. (Hina) - Ministar znanosti Dragan Primoracrekao je danas u Splitu da je u Ministarstvu znanosti, obrazovanja išporta donesena strateška odluka o dinamici radova na zgradiMediteranskog instituta za istraživanje života te da će ona bitipredana znanstvenicima sljedeće godine na blagdan sv. Dujma 7.svibnja.
SPLIT, 12. srpnja 2004. (Hina) - Ministar znanosti Dragan Primorac rekao je danas u Splitu da je u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa donesena strateška odluka o dinamici radova na zgradi Mediteranskog instituta za istraživanje života te da će ona biti predana znanstvenicima sljedeće godine na blagdan sv. Dujma 7. svibnja.

Na kratkoj konferenciji za novinare koju je održao pred zgradom Instututa ministar Primorac je rekao da je formirano stručno povjerenstvo koje će utvrditi stanje do sada napravljenih građevinskih radova i izvršiti uvid u postojeću dokumentaciju.

Nakon revizije dokumentacije, Ministarstvo znanosti i splitsko Sveučilište zatražit će građevinsku dozvolu kako bi svi radovi bili što prije završeni i Institut bio osposobljen za opremanje i rad.

Oko sedam milijuna kuna koja su osigurana u ovogodišnjem proračunu za Institut moraju se potrošiti, naglasio je Primorac.

Ministar Primorac i rektor Splitskog sveučilišta Ivan Pavić izrazili su uvjerenje da će svi ti poslovi biti obavljeni u roku i da će zgrada Instituta 7. svibnja iduće godine biti predana njenim korisnicima.

Ministar Primorac je i danas potvrdio kako je američkog sveučilište George Washington veoma zainteresirano za znanstvenu suradnju sa splitskim Sveučilištem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙