FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATENA POGOĐENA PREKIDOM OPSKRBE ELEKTRIČNOM ENERGIJOM

ATENA, 12. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Grčki glavni grad pogođen jedanas oko podneva prekidom opskrbe električnom energijom, gotovomjesec dana prije početka atenskih Ljetnih olimpijskih igara.
ATENA, 12. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Grčki glavni grad pogođen je danas oko podneva prekidom opskrbe električnom energijom, gotovo mjesec dana prije početka atenskih Ljetnih olimpijskih igara.

"Ljudi zovu iz raznih dijelova Atene i tvrde da su ostali bez struje. Čini se da se radi o općem problemu", kazao je jedan tehničar u centru za prijavu kvarova tamošnje tvrtke za opskrbu električnom energijom. Kako je rekao, još se ne zna koji je razlog prekidima.

Lokalni mediji spekuliraju da je došlo do pada glavne mreže električnih vodova zbog snažnog povećanja korištenja klimatizacijskih uređaja zbog vala vrućine tijekom posljednjih nekoliko dana.

Ugasila se prometna signalizacija diljem Atene, a neka radijska izvješća prenose da je pogođena i prigradska željeznica, te gradska podzemna željeznica.

Prema prvim podacima tvrtke za opskrbu električnom energijom, problemi sa strujom pogađaju i druge gradove na jugu zemlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙