FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NIJEMCI TVRDE DA PRIJETNJE TERORISTIČKE SKUPINE NISU VJERODOSTOJNE

BERLIN, 2. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Njemačka vlada u petak jeizvijestila kako ne smatra posebno vjerodostojnim prijetnju pripadnikaskupine Brigade Abu Hafs al-Masri povezane s Al-Qaidom, o skorompočetku novih napada diljem Europe.
BERLIN, 2. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Njemačka vlada u petak je izvijestila kako ne smatra posebno vjerodostojnim prijetnju pripadnika skupine Brigade Abu Hafs al-Masri povezane s Al-Qaidom, o skorom početku novih napada diljem Europe.

"To je jedna mračna organizacija koja je već davala slične izjave, među kojima su bile i prijetnje o prekidu opskrbe električnom energijom u Americi. Znači, njihova priopćenja treba uzeti s rezervom, jer nisu baš vjerodostojna", rekao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova na redovitoj konferenciji za novinare.

On je istaknuo kako se u Njemačkoj nastoji održati vrlo visok stupanj zaštitnih mjera zbog opće prijetnje od islamističkih militantnih skupina.

Spomenuto su priopćenje Brigada Abu Hafs al.-Masri koje su preuzele odgovornost za bombaške napade u Španjolskoj 11. ožujka u petak objavila dva lista na arapskom jeziku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙