FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRITANSKI TISAK: BOWIE NA OPERACIJI SRCA U NJEMAČKOJ

LONDON, 9. srpnja 2004. (Hina/dpa) - Dawid Bowie operirao je srce uHamburgu na sjeveru Njemačke, objavio je u petak njegovglasnogovornik, a prenosi britanski tisak.
LONDON, 9. srpnja 2004. (Hina/dpa) - Dawid Bowie operirao je srce u Hamburgu na sjeveru Njemačke, objavio je u petak njegov glasnogovornik, a prenosi britanski tisak.

57-godišnjem rokeru obavljena je prošloga mjeseca angioplastika začepljene arterije, no vijest o tome nije odmah objavljena.

Bowie je posjetio liječnike zbog uklještenog živca u ramenu, koji ga je počeo mučiti nakon nastupa u njemačkom gradu Scheesel 25. lipnja. No, tijekom pregleda otkrivena mu je "akutna blokada arterije", pa je zbog bolesti otkazao nastavak europske turneje.

"Jedva čekam da se potpuno oporavim i vratim poslu. No, o ovom događaju sigurno neću pjevati", rekao je Bowie, a prenosi glasnogovornik.

Britanska rock zvijezda prošloga je tjedna napustio kliniku u Hamburgu i trenutno se odmara s obitelji, nadajući se da će turneju nastaviti idućega mjeseca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙