FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OSIJEK: ZAVRŠENA IZOBRAZBA PODUZETNIČKIH SAVJETNIKA

OSIJEK, 6. srpnja (Hina) - U Osijeku je danas obilježen završetakprograma izobrazbe savjetnika u poduzetništvu, kojeg je Ministarstvogospodarstva, rada i poduzetništva provelo u suradnji s osječkimCentrom za poduzetništvo.
OSIJEK, 6. srpnja (Hina) - U Osijeku je danas obilježen završetak programa izobrazbe savjetnika u poduzetništvu, kojeg je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva provelo u suradnji s osječkim Centrom za poduzetništvo.

Na području Osječko-baranjske županije program osnovne izobrazbe za poduzetničke savjetnike završila su 24 polaznika, a program dodatne izobrazbe 27 polaznika, kojima su uručeni certifikati o završenoj izobrazbi.

Viša stručna suradnica Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Željka Mazalin Mrkša kazala je kako je ovaj program dio većeg programa izobrazbe u poduzetništvu, kojeg je prihvatila Vlada RH, a koji obuhvaća izobrazbu savjetnika, poduzetnika i konzultanata.

Savjetnici su osobe koje rade u državnoj upravi i koji svakodnevno kontaktiraju s poduzetnicima, pa je ovaj program osmišljen kao stjecanje dodatnih znanja, kako bi se njima i poduzetnicima olakšao daljnji rad. Riječ je o programu permanentne stručne izobrazbe s ciljem da ljudi, koji surađuju s poduzetnicima, budu informirani o potezima Vlade i resornih Ministarstava glede poticanja poduzetništva te da steknu neka druga znanja, vezana primjerice uz timski rad ili krizni menadžment, rekla je Mazalin-Mrkša.

Polaznici su odslušali interaktivne seminare, pored ostaloga, o poticanju razvitka poduzetništva, izradi poslovnih planova, planiranju projekata u poduzetništvu te utvrđivanju lokalnih razvojnih prioriteta.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙