FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA OTVORENO ZA UPITE, KRITIKE I SUGESTIJE GRAĐANA

ZAGREB, 5. srpnja 2004. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva otvorilo je posebne telefonske linije kako bi građanimaomogućilo da dođu do potrebnih informacija vezanih za sve aktivnostiMinistarstva.
ZAGREB, 5. srpnja 2004. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva otvorilo je posebne telefonske linije kako bi građanima omogućilo da dođu do potrebnih informacija vezanih za sve aktivnosti Ministarstva.

Otvorene su telefonske linije za pitanja iz područja radnog prava, tržišta rada i zapošljavanja, izvijestili su danas iz Ministarstva.

U cilju pružanja stručne pomoći i davanja pravnih savjeta državnim i drugim tijelima, pravnim subjektima i građanima, Uprava za rad i tržište rada pružat će telefonske informacije i savjete utorkom i četvrtkom u prijepodnevnim satima.

Sve informacije iz područja radnog prava, tržišta rada i zapošljavanja mogu se dobiti i osobno u Ministarstvu, ali uz prethodan telefonski dogovor sa službenikom za određeno područje.

Iz Ministarstva su također podsjetili i na rad postojećeg besplatnog info-telefona za poduzetnike te Otvorenog telefona za pritužbe i sugestije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙