FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

'FINANCE CENTRAL EUROPE': ZABA NAJBOLJA BANKA U HRVATSKOJ

ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Britanski financijski magazin 'FinanceCentral Europe' proglasio je Zagrebačku banku (ZABA) najboljom bankomu Hrvatskoj u 2004. godini, dok je predsjednik Uprave ZABA-e FranjoLuković proglašen najboljim bankarom jugoistočne Europe u ovoj godini,objavljeno je iz tog magazina.
ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Britanski financijski magazin 'Finance Central Europe' proglasio je Zagrebačku banku (ZABA) najboljom bankom u Hrvatskoj u 2004. godini, dok je predsjednik Uprave ZABA-e Franjo Luković proglašen najboljim bankarom jugoistočne Europe u ovoj godini, objavljeno je iz tog magazina.

ZABA je prema izboru magazina 'Finance Central Europe' ujedno i najbolja banka po veličini aktive i kapitala, kao i po bruto dobiti.

Najboljom hrvatskom bankom s obzirom na omjer povrata na aktivu (ROA) taj je magazin ocijenio Banku Brod iz Slavonskog Broda, dok je Istarska kreditna banka iz Umaga ocijenjena kao najbolja s obzirom na profitabilnost glavnice (ROE), a njen predsjednik Uprave Miro Dodić najboljim hrvatskim bankarom.

Zagrebačku Banka Sonic, pak, ove je godine 'Finance Central Europe' proglasio najboljom hrvatskom malom bankom, a Hypo Alpe-Adria-Bank najboljom međunarodnom bankom u Hrvatskoj.

Prema izboru britanskog financijskog magazina 'Finance Central Europe' u regiji jugoistočne Europe, koja uz Hrvatsku uključuje i Albaniju, BiH, Bugarsku, Grčku, Makedoniju, Rumunjsku, Sloveniju, Tursku i SiCG, ove je godine najbolja turska banka TC Ziraat Bankasi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙