FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: 39-GODIŠNJAK OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE U POJATNOM

ZAGREB, 5. srpnja 2004. (Hina) - Zbog sumnje da je u noći sa subote nanedjelju u mjestu Pojatno silovao 28-godišnjakinju zagrebačka policijauhitila je 39-godišnjeg muškarca.
ZAGREB, 5. srpnja 2004. (Hina) - Zbog sumnje da je u noći sa subote na nedjelju u mjestu Pojatno silovao 28-godišnjakinju zagrebačka policija uhitila je 39-godišnjeg muškarca.

Policija je danas izvijestila da se osumnjičeni sa žrtvom upoznao u noći s 3. na 4. srpnja u jednom ugostiteljskom objektu na području Zaprešića. U jutarnjim satima žena je odlučila otići kući, pristavši na ponudu osumnjičenog da je odveze svojim automobilom "VW Golf". Osumnjičeni, koji je bio pod utjecajem alkohola (1,62 promila), je u vožnji počeo dirati ženu po tijelu, na što se ona opirala. Dolaskom do mjesta Pojatno osumnjičeni je izgubio kontrolu nad automobilom koji je sletio u jarak. Oboje su izašli iz automobila, a kada je žena odlučila pješačiti do kuće osumnjičeni ju je spriječio i silovao.

Ozlijeđena žena prevezena je u zagrebačku bolnicu Sveti Duh, a policija je u međuvremenu osumnjičenika uhitila i privela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Osumnjičeni 39-godišnji muškarac do sada nije bio kazneno prijavljivan, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙