FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OPTUŽBA TRAŽI DOŽIVOTNI ZATVOR ZA MARCA DUTROUXA

ARLON, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Optužba je u ponedjeljakzatražila doživotni zatvor za belgijskog pedofila Marca Dutrouxa,kojega je prizivni sud u Arlonu, na jugoistoku Belgije, proglasiokrivim prošlog četvrtka za ubojstva, silovanja i protuzakonitozadržavanje belgijskih djevojaka 1995. i 1996. godine.
ARLON, 21. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Optužba je u ponedjeljak zatražila doživotni zatvor za belgijskog pedofila Marca Dutrouxa, kojega je prizivni sud u Arlonu, na jugoistoku Belgije, proglasio krivim prošlog četvrtka za ubojstva, silovanja i protuzakonito zadržavanje belgijskih djevojaka 1995. i 1996. godine.

Tužitelj Michel Bourlet ocijenio je da zločini Marca Dutrouxa "opravdavaju najtežu, doživotnu kaznu", podsjetivši da je Dutroux proglašen krivim za tri ubojstva, otmice i silovanja.

Prošloga je četvrtka porota Marca Dutrouxa proglasila krivim za ubojstva dviju flamanskih tinejdžerica An Marchal i Eefje Lambrecks te pomagača Bernarda Weinsteina, te za silovanje i otmicu šest belgijskih djevojčica i djevojaka 1995. i 1996. godine.

Proglašenje kazne pedofilu i troje suoptuženika očekuje se u utorak ili srijedu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙