FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: policija privela osumnjičenog za silovanje i pronašla leš

SPLIT, 2. srpnja 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da je silovao47-godišnjakinju sa splitskog područja, istražnom sucu Županijskogsuda u Splitu priveden je 55-godišnjak iz Splita, izvjestila je danasPU splitsko-dalmatinska.
SPLIT, 2. srpnja 2004. (Hina) - Zbog osnovane sumnje da je silovao 47-godišnjakinju sa splitskog područja, istražnom sucu Županijskog suda u Splitu priveden je 55-godišnjak iz Splita, izvjestila je danas PU splitsko-dalmatinska.

Nakon što je policiji prijavljeno silovanje, kriminalističkom je obradom utvrđeno da je privedeni muškarac 30. lipnja ove godine u jednom splitskom hotelu počinio to kazneno djelo nad oštećenom, te je uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu.

Policija je također izvijestila da je jučer ujutro u šumskom predjelu iznad Jadranske magistrale D8 između Brela i Baške Vode pronađen leš nepoznate osobe za koju se pretpostavlja da je muškog spola.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije splitske Kliničke bolnice gdje će biti obducirano radi utvrđivanja uzroka smrti i identiteta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙