FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: IZVANREDNI REZULTATI TALIJANSKOG "COOP-A"

ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Talijanski trgovački lanac COOP,nazočan u 17 talijanskih regija i Hrvatskoj, 2003. godine ostvario jeizvanredne rezultate, piše rimski Il Manifesto u uvodu razgovora snovim predsjednikom COOP-a Aldom Soldijem.
ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Talijanski trgovački lanac COOP, nazočan u 17 talijanskih regija i Hrvatskoj, 2003. godine ostvario je izvanredne rezultate, piše rimski Il Manifesto u uvodu razgovora s novim predsjednikom COOP-a Aldom Soldijem.

COOP je 2003. povećao svoj tržišni udio za pola postotnog poena, piše list. U COOP-u vlasnički udio ima 5,5 milijuna osoba, bilježi promet od gotovo 11 milijardi eura i nazočan je u 17 talijanskih regija a u Hrvatskoj sa četiri hipermarketa, navodi list. Novi predsjednik COOP-a Soldi u razgovoru između ostalog ističe kako je osnovna i povijesna značajka tvrtke učešće velikog broja pojedinaca u vlasništvu dok na pitanje može li se COOP-ov model izvesti i predviđa li druga "hrvatska iskustva" Soldi odgovara da ih u ovom trenutku ne predviđaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙