FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OPATIJA: OTVOREN KONGRES FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE

SKUPOVI-MEDICINAOPATIJA: OTVOREN KONGRES FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJEOPATIJA, 4. lipnja 2004. (Hina) - U kongresnom centru hotela "Adriatic"u Opatiji jutros je svečano otvoren 3. hrvatski kongres fizikalnemedicine i rehabilitacije u organizaciji Hrvatskog društva zafizikalnu medicinu i rehabilitaciju.
OPATIJA, 4. lipnja 2004. (Hina) - U kongresnom centru hotela "Adriatic" u Opatiji jutros je svečano otvoren 3. hrvatski kongres fizikalne medicine i rehabilitacije u organizaciji Hrvatskog društva za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Pokrovitelj skupa je predsjednik Stjepan Mesić, a u radu sudjeluje stotinjak hrvatskih znanstvenika i stručnjaka iz tog područja te gosti iz Slovenije, Italije i Austrije.

Glavna tema je "Kralješnica - dijagnostika, liječenje i rehabilitacija" s osvrtom na bolesti, ozljede i degenerativne procese kralješnice. Na skupu će biti riječ i o diferencijalnoj dijagnostici bola u lijevom ramenu, odnosno o kardiološkoj i fizijatrijskoj važnosti te dijagnostike, te o slobodnim temama o području fizijatrije i rehabilitacije.

Predsjednik Znanstvenog odbora Kongresa dr. Božidar Ćurković je u prigodi otvorenja upozorio na važnost bolesti koštanog i mišićnog sustava, ocijenivši da predodžba o toj važnosti nije na zadovoljavajućoj razini.

Skup je pozdravio opatijski gradonačelnik Ranko Vlatković kao izaslanik predsjednika Mesića, a službeno ga je otvorio predsjednik Organizacijskog odbora Kongresa dr. Ivan Džidić.

Skup završava 6. lipnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙