FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POČELA 11. MOTOVUNSKA LJETNA ŠKOLA UNAPREĐENJA ZDRAVLJA

MOTOVUN, 2. srpnja 2004. (Hina) - U Motovunu je danas počela 11. Ljetnaškola unapređenja zdravlja kojoj je glavna tema "Mediji i zdravlje -vjerodostojnost informacija u zdravstvu" s ciljem poboljšanja suradnjeizmeđu medija i zdravstvene struke i utvrđivanja važnosti valjaneinformacije u zdravstvu.
MOTOVUN, 2. srpnja 2004. (Hina) - U Motovunu je danas počela 11. Ljetna škola unapređenja zdravlja kojoj je glavna tema "Mediji i zdravlje - vjerodostojnost informacija u zdravstvu" s ciljem poboljšanja suradnje između medija i zdravstvene struke i utvrđivanja važnosti valjane informacije u zdravstvu.

U sklopu trodnevnog tečaja koji priređuju Škola narodnog zdravlja "Andrija Štampar", Zbor novinara koji prate zdravstvo HND-a, te Hrvatska mreža zdravih gradova, posebna pozornost bit će posvećena ulozi i mjestu tzv. informiranog pacijenta. Također će prvi puta biti predstavljen rječnik preporučenih medicinskih izraza u novinskom izvještavanju.

Na tečaju sudjeluju novinari, liječnici, predstavnici zdravstvenih institucija te ostali farmaceutski i zdravstveni profesionalci, kao i stručnjaci za odnose s javnošću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙