FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sabor: SDP-ovci opet o Čačiji

ZAGREB,1. srpnja(Hina) - Saborsku raspravu o njihovu i prijedloguHSLS-a, da se osnuje Alimentacijski fond, SDP-ovci su danas'iskoristili' da bi još jednom aktualizirali 'slučaj Čačija'.
ZAGREB,1. srpnja(Hina) - Saborsku raspravu o njihovu i prijedlogu HSLS-a, da se osnuje Alimentacijski fond, SDP-ovci su danas 'iskoristili' da bi još jednom aktualizirali 'slučaj Čačija'.

'Lavinu' je pokrenula Željka Antunović (SDP) upitavši se u raspravi je li HDZ-ov svjetonazor i briga o obitelji ono što je prakticirao poznati HDZ-ovac Stipe Čačija koji je 18 godina, "uz pomoć čak i premijera", prikrivao adresu, odbijao izvršavati sudske obveze, pritiskao i ucjenjivao majku svoga djeteta, kako bi izbjegao roditeljsku obvezu.

HDZ-ovci su odbacili njezine tvrdnje da je premijer Sanader zataškavao taj slučaj, jer mu je Čačija bio tjelohranitelj u izbornoj kampanji, a Antunovićevu su optužili da u mandatu ministrice obrane protiv Čačije, koji je bio njezin namještenik, nije poduzela ništa.

Čim je Sanader saznao za neke od Čačijinih radnji, smijenio ga je, za razliku od nekih drugih stranaka koje su skrivale mnoga loša djela, izjavila je Marija Bajt (HDZ).

Stranačku je kolegicu branio Nenad Stazić (SDP) koji je ironično primjetio da je Čačiju uspio pronaći samo premijer Sanader, a da to nije pošlo za rukom ni sudu, niti nevjenčanoj supruzi.

HDZ-ovo odbijanje SDP-ova prijedloga, Stazić je nazvao neodgovornim ponašanjem tvrdeći da je to poruka neodgovornim roditeljima da će i oni, kao i Čačija, moći biti pomoćnici ministara, ako ne budu plaćali alimentaciju.

Unatoč uzavrelim emocijama i opetovanim zahtjevima HDZ-ovaca da opomene Antunović i Stazića, potpredsjednik Sabora Mato Arlović nije izrekao niti jednu opomenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙