FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SABOR SUTRA O IZMJENAMA ZAKONA O ZAŠTITI OD POŽARA

ZAGREB,16. lipnja(Hina) - Hrvatski sabor sutra će 7. sjednicu nastavitiraspravom o vladinu prijedlogu izmjena Zakona o zaštiti od požara,kojima se, među ostalim, predlažu drastične kazne za osobe kojeizazovu požare, posebno ljeti na priobalju.
ZAGREB,16. lipnja(Hina) - Hrvatski sabor sutra će 7. sjednicu nastaviti raspravom o vladinu prijedlogu izmjena Zakona o zaštiti od požara, kojima se, među ostalim, predlažu drastične kazne za osobe koje izazovu požare, posebno ljeti na priobalju.

Izmjenama taj se zakon usklađuje s onim o gradnji u dijelu koji se odnosi na postupke vezane uz prostorno uređenje i gradnju, odnosno izdavanje lokacijskih, građevinskih i uporabnih dozvola, s tim da se građevine razvrstavaju po stupnjevima vezano uz mjere zaštite od požara.

Sabor bi zatim trebao raspraviti prijedlog zakona o zaštiti prava pacijenata, kojim se predviđa osnivanje povjerenstva koje bi nadziralo provedbu bolesničkih prava, a bilo bi osnovano u svakoj jedinici lokalne samouprave, sa središnjim povjerenstvom u Ministarstvu zdravstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙