FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JOSIP OSLIĆ NOVI BISKUPSKI VIKAR ZA GRAD ZAGREB

ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebački nadbiskup kardinal JosipBozanić danas je za susreta sa župnicima grada Zagreba predstavionovog biskupskog vikara za grad Zagreb kanonika Prvostolnog kaptolazagrebačkog i profesora na Katoličkom bogoslovnom fakultetu JosipaOslića.
ZAGREB, 30. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić danas je za susreta sa župnicima grada Zagreba predstavio novog biskupskog vikara za grad Zagreb kanonika Prvostolnog kaptola zagrebačkog i profesora na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Josipa Oslića.

Uvodeći u službu novoga vikara, kako je priopćeno iz Ureda zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću, kardinal je Bozanić istaknuo potrebu bolje komunikacije svih pastoralnih subjekata u gradu Zagrebu.

Istodobno zahvalio je dosadašnjem vikaru Miji Gorskom koji je, zbog zahtjevnosti službe rektora Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa i obujma posla skorašnje obnove zgrade Bogoslovije na Kaptolu, zatražio od zagrebačkoga nadbiskupa da ga oslobodi službe biskupskog vikara za grad Zagreb.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙