FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOLUMBIJSKI KRIJUMČARI DROGOM OSNOVALI BAZE NA BALKANU

WASHINGTON, 18. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Kolumbijski krijumčari drogomosnovali su baze na Balkanu radi prodaje kokaina u istočnoj Europi,objavljeno je iz ureda UN-a za borbu protiv droge.
WASHINGTON, 18. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Kolumbijski krijumčari drogom osnovali su baze na Balkanu radi prodaje kokaina u istočnoj Europi, objavljeno je iz ureda UN-a za borbu protiv droge.

"Pronašli smo kolumbijske baze na Balkanu, posebice u Albaniji, radi prodora u Ukrajinu, istočnu Europu i Rusiju", kazao je izvršni direktor Antonio Maria Costa pred novinarima, prije nego sljedećeg četvrtka u Moskvi bude objavljeno svjetsko izvješće o drogi.

Prije toga je "kokain obično ulazio u Europu preko Iberijskog poluotoka, posebice Španjolske", podsjetio je Costa koji je u Washingtonu predstavljao dokument o proizvodnji koke u andskim zemljama.

Potrošnja kokaina "raste u Europi" i "brojke su zabrinjavajuće" iako su "početne razine bile vrlo niske, praktički beznačajne", dodao je Costa koji je odbio iznijeti detalje prije službenog predstavljanja izvješća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙