FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTVOREN NOVI CENTAR ERSTE & STEIERMAERKISCHE BANKE U ZADRU

ZADAR, 29. lipnja 2004. (Hina) - Erste & Steiermaerkische banka (ESB)otvorila je danas u Zadru novi Savjetodavni i Komercijalni centar, a uuređenje 444 četvorna metra centra uloženo je 8 milijuna kuna.
ZADAR, 29. lipnja 2004. (Hina) - Erste & Steiermaerkische banka (ESB) otvorila je danas u Zadru novi Savjetodavni i Komercijalni centar, a u uređenje 444 četvorna metra centra uloženo je 8 milijuna kuna.

Na zadarskom području Erste & Steiermaerkische banka je u gospodarstvo do sada uložila 500 milijuna kuna, istaknuli su na konferenciji za novinare čelnici Banke.

Novi zadarski Centar zapošljava 19 djelatnika koji će, kako je istaknuto, nastojati omogućiti najbolju uslugu klijentima te pridobiti nove klijente.

Savjetodavni dio centra biti će usmjeren na poslovanje s građanstvom, obrtnicima i malim poduzetnicima, dok će Komercijalni centar raditi s većim klijentima, tj. tvrtkama te jedinicama lokalne uprave i samouprave i posebnu će pažnju posvećivati financiranju gospodarskih subjekata na području Zadra i Zadarske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙