FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PROJEKT HVB SPLITSKE BANKE I FINE

RIJEKA, 31. svibnja (Hina) - Nove poslovnice HVB Splitske bankeotvorene su danas u prostorijama Financijske agencije (FINA) u Rijecii Opatiji u sklopu projekta "shop in shop", odnosno objedinjenja svihfinancijskih i bankarskih usluga na jednom mjestu.
RIJEKA, 31. svibnja (Hina) - Nove poslovnice HVB Splitske banke otvorene su danas u prostorijama Financijske agencije (FINA) u Rijeci i Opatiji u sklopu projekta "shop in shop", odnosno objedinjenja svih financijskih i bankarskih usluga na jednom mjestu.

HVB Splitska banka i FINA sklopili su prošle godine ugovor kojim je uređeno otvaranje ukupno 32 poslovnice te banke u prostorima FINE, pretežito na području Primorja, Istre, središnjeg i sjevernog dijela Hrvatske te Slavonije.

Otvaranjem novih poslovnica HVB Splitska banka će, zajedno s postojećih 78 poslovnica na dalmatinskom području, u Hrvatskoj imati ukupno 110 poslovnica.

Do sada je u sklopu projekta otvoreno 18 novih poslovnica.

U Upravi HVB Splitske banke ističu da je konačni cilj te banke prerastanje iz regionalne u nacionalnu banku uz očuvanje postojećih radnih mjesta te da će nove poslovnice to i omogućiti.

HVB Splitska banka je banka-kćer Bank Austria Creditanstalt koja je s ukupnom aktivom od oko 150 milijarda eura najveća banka u Austriji. U sklopu HVB grupe ta je banka zadužena za tržišta srednje i istočne Europe gdje ima 900 poslovnica i više od 3,5 milijuna klijenata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙