FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - gospodarstvo - za srijedu, 16. lipnja

ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 16. lipnja.
ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 16. lipnja.

ZAGREB - Vijeće za poljoprivrednu politiku hrvatske Vlade održat će drugu sjednicu na kojoj će razgovarati o mjerama i razvojnim ciljevima poljoprivredne politike u razdoblju od 2004 do 2007., kao i o izvješću Državnog zavoda za statistiku o poljoprivrednim površinama u Hrvatskoj (10 sati, Staklena dvorana, II kat zgrade Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78)

ZAGREB - Narodne Novine i Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave organiziraju savjetovanje na temu "Javna nabava: pravno uređenje i praksa", a prema najavama organizatora, očekuje se da će sudionike savjetovanja pozdraviti ministar financija Ivan Šuker (9 sati, hotel Opera, Kršnjavoga 1)

ZAGREB - Njemačka tvrtka Walter Bau izvijestit će na konferenciji za novinare o finalizaciji financiranja i gradnji autoceste Zagreb -Macelj (11 sati, hotel Opera, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Prehrambena industrija Lura organizira treći skup hrvatskog gospodarstva za okoliš na temu gospodarenja industrijskim otpadom na kojem će govoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković, a sudjelovat će i vodeći hrvatski gospodarstvenici, državni dužnosnici i znanstvenici. (9 sati, vijećnica Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Hrvatska elektroprivreda (HEP) i Financijska agencija (FINA) potpisat će ugovor kojim će se omogućiti plaćanje računa za potrošenu električnu energiju u poslovnicama FINE bez naknade za platni promet (11 sati, dvorana 205, glavna zgrada HEP-a, Ulica grada Vukovara 37).

ZAGREB - Hrvatski zračni prijevoznik Croatia Airlines i PBZ American Express predstavit će novi proizvod, Croatia Airlines Express kreditnu karticu. (10 sati, dvorana Istanbul 2, hotel The Regent Esplanade Zagreb, Mihanovićeva ulica).

ZAGREB - Članovi udruženja trgovine motornim vozilima i dijelovima Hrvatske gospodarske komore održat će sjednicu na kojoj će raspravljati o nacrtu prijedloga uredbe o skupnom izuzeću sporazuma o distribuciji i servisiranju motornih vozila (11 sati, dvorana C, Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2).

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01/ 48 08 680

fax: 01/ 48 08 821

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙