FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK SICG SVETOZAR MAROVIĆ ČESTITAO PREDSJEDNIKU MESIĆU NA HRVATSKOJ KANDIDATURI ZA EU

ZAGREB, 19. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Srbije i Crne GoreSvetozar Marović uputio je predsjedniku Stjepanu Mesiću čestitku nakandidaturi Hrvatske za članstvo u EU, priopćeno je u subotu iz UredaPredsjednika.
ZAGREB, 19. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik Srbije i Crne Gore Svetozar Marović uputio je predsjedniku Stjepanu Mesiću čestitku na kandidaturi Hrvatske za članstvo u EU, priopćeno je u subotu iz Ureda Predsjednika.

Upućujući najsrdačnije čestitke povodom prihvaćanja kandidature Republike Hrvatske za članstvo u Europsku uniju, predsjednik SiCG izražava uvjerenje da će odnosi Srbije i Crne Gore i Republike Hrvatske time dobiti novu dimenziju i potvrdu opredjeljenosti Srbije i Crne Gore i regije jugoistočne Europe za auroatlantske integracije.

Predsjednik Marović također ističe kako je uvjeren "da ovim, ne samo za Republiku Hrvatsku, važnim događajem, Srbija i Crna Gora i čitava regija dobivaju podsticaj za dodatne napore u cilju ispunjenja europskih standarda, koji će nas sve zajedno okupiti u velikoj europskoj porodici".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙