FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požeško-slavonska Udruga slijepih primila donaciju norveškog veleposlanstva

POŽEGA, 23. lipnja 2004. (Hina) - Udruga slijepih Požeško-slavonskežupanije priopćila je danas da je od norveškog veleposlanstva primiladonaciju od 50.000 kuna za financiranje projekta obnove zgradenamijenjene računalno-edukativnom centru, u kojemu će se održavatiprekvalifikacija i školovanje slijepih, slabovidnih te ostalih osoba sinvaliditetom.
POŽEGA, 23. lipnja 2004. (Hina) - Udruga slijepih Požeško-slavonske županije priopćila je danas da je od norveškog veleposlanstva primila donaciju od 50.000 kuna za financiranje projekta obnove zgrade namijenjene računalno-edukativnom centru, u kojemu će se održavati prekvalifikacija i školovanje slijepih, slabovidnih te ostalih osoba s invaliditetom.

Školovanje u tom centru, koji osniva Udruga slijepih, temelji se na obavljanju poslova na računalu jer oni daju najveće mogućnosti osobama s invaliditetom.

Ta će financijska pomoć uvelike ubrzati radove, kaže se u priopćenju, u kojemu se napominje kako je to već drugi put da norveško veleposlanstvo donacijom pomaže projekte Udruge slijepih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙