FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ilok - zaplijenjene krijumčarene cigarete

ILOK, , 23. lipnja 2004. (Hina) - Na poljskom području Mačara, nedalekood Bapske, na iločkom području djelatnici Policijske upravevukovarsko-srijemske zaplijenili su 1050 šteka cigareta marke "Ronhillights" i "Walter Wolf", koje je ilegalno u Hrvatsku pokušaoprokrijumčariti jedan hrvatski državljanin iz Bapske, priopćeno je nadanašnjoj konferenciji za novinare koju je u Iloku održao načelnikiločke Policijske postaje Ivan Groznica.
ILOK, , 23. lipnja 2004. (Hina) - Na poljskom području Mačara, nedaleko od Bapske, na iločkom području djelatnici Policijske uprave vukovarsko-srijemske zaplijenili su 1050 šteka cigareta marke "Ronhil lights" i "Walter Wolf", koje je ilegalno u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti jedan hrvatski državljanin iz Bapske, priopćeno je na današnjoj konferenciji za novinare koju je u Iloku održao načelnik iločke Policijske postaje Ivan Groznica.

Riječ je o dosad najvećoj zapljeni krijumčarenih cigareta na iločkom području.

Četrdesetdvogodišnji Bapčanin, kojemu policija navodi inicijale A. K., cigarete je pokušao prokrijumčariti jučer u jutarnjim satima preko tzv. zelene granice između Hrvatske i Srbije i Crne Gore, vozeći traktor s prikolicom u kojoj su cigarete bile prekrivene sijenom.

Po riječima Ivana Groznice, protiv njega je policija podnijela prekršajnu prijavu zbog ilegalnoga prelaska državne granice i kaznenu prijavu zbog izbjegavanja carinskog nadzora.

Zaplijenjene su cigarete imale markicu Ministarstva financija RH za izvoz. Pretragom obiteljske kuće i gospodarskih objekata u vlasništvu 42-godišnjega Bapčanina policija je pronašla još 150 šteka raznih cigareta.

Vrijednost zaplijenjenih cigareta procjenjuje se na oko 200.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙