FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ispred zgrade Ministarstva gospodarstva pronađene odbačene kemikalije

ZAGREB, 19. lipnja 2004. (Hina) - Ispred zgrade Ministarstvagospodarstva u Vukovarskoj ulici policija je danas poslijepodnepronašla 20 posuda s ukupno 196 litara odbačenih nepoznatihkemikalija, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 19. lipnja 2004. (Hina) - Ispred zgrade Ministarstva gospodarstva u Vukovarskoj ulici policija je danas poslijepodne pronašla 20 posuda s ukupno 196 litara odbačenih nepoznatih kemikalija, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Po riječima policijske glasnogovornice Gordane Vulame policija je dojavu o pronalasku kemijskog otpada dobila nešto prije 14 sati. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je riječ o 196 litara nepoznatih kemikalija intenzivnog mirisa koji podsjeća na boje i lakove, rekla je Vulama.

Optad je odmah uklonjen, a o kojim je kemikalijama riječ bit će poznato nakon analize koju će provesti inspektori zaštite okoliša, koji su s policijom prisutsvovali očevidu.

"Iako još nije poznato o kojim je kemikalijama riječ sigurno se radi o otpadu koji tamo nikakao ne pripada", kazala je Vulama.

Dodala je da se rezultati kemijske analize očekuju početkom sljedećeg tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙