FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: KRIVOTVORENOM NOVČANICOM POKUŠAO PLATITI PIĆE

ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija kazneno jeprijavila 30-godišnjeg državljanina BiH, uhićenog prije nekoliko danakada je u jednom lokalu pokušao platiti krivotvorenom novčanicom,doznaje se u policiji.
ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Zagrebačka policija kazneno je prijavila 30-godišnjeg državljanina BiH, uhićenog prije nekoliko dana kada je u jednom lokalu pokušao platiti krivotvorenom novčanicom, doznaje se u policiji.

Policija tvrdi da je muškarac tijekom vikenda u jednom lokalu u zagrebačkom naselju Jarun, gdje je bio s dvojicom prijatelja, naručeno piće namjeravao platiti krivotvorenom novčanicom od 200 kuna.

No, konobar je odmah uočio da je riječ o krivotvorini, te ga je zadržao do dolaska policije, dok su nepoznati muškarci uspjeli pobjeći, kažu u policiji.

Sumnja se da su iste večeri njih trojica krivotvorenim novcem platili piće u još jednom kafe baru na Jarunu kao i parking za automobil.

Osumnjičeni je uz prijavu za krivotvorenje novca doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a policija nastavlja kriminalističku obradu zbog utvrđivanja identiteta preostale dvojice muškaraca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙