FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: SVILANOVIĆ NAJZADOVOLJNIJI UNAPRIJEĐENJEM ODNOSA S HRVATSKOM I SUSJEDIMA SCG-A

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - "Najzadovoljniji sam onim što samuspio postići u odnosima sa susjedima", istaknuo je za Radio slobodnuEuropu bivši ministar vanjskih poslova Srbije i Crne Gore GoranSvilanović u razgovoru o rezultatima svog ministarskog mandata.
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - "Najzadovoljniji sam onim što sam uspio postići u odnosima sa susjedima", istaknuo je za Radio slobodnu Europu bivši ministar vanjskih poslova Srbije i Crne Gore Goran Svilanović u razgovoru o rezultatima svog ministarskog mandata.

Najzadovoljniji sam onim što sam uspio postići u odnosima sa susjedima, istaknuo je Svilanović podsjetivši da je 2000. godine, kada je preuzeo dužnost ministra vanjskih poslova, SCG bila izolirana zemlja s mnogo problema u međunarodnim odnosima. "Tada uopće nismo imali političke odnose sa Slovenijom i Bosnom. Danas imamo odlične i vrlo prijateljske odnose sa svakom od susjednih država. Naslijedili smo puno problema sa Hrvatskom i puno toga sa te liste problema je uklonjeno: Prevlaka, ugovor o slobodnoj trgovini, ne trebamo vize za odlazak u Hrvatsku, isplaćuju se mirovine onima koji su je tamo zaradili, i obrnuto", rekao je Svilanović u razgovoru za postaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙