FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČESTITKA NHS-a Vladi i njenom predsjedniku Ivi Sanaderu

ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Nezavisni hrvatski sindikati (NHS)uputio je čestitke Vladi i njenom predsjedniku dr. Ivi Sanaderu upovodu današnje odluke Europskog vijeća kojom je Hrvatska promaknuta uslužbenog kandidata za članstvo u EU.
ZAGREB, 18. lipnja 2004. (Hina) - Nezavisni hrvatski sindikati (NHS) uputio je čestitke Vladi i njenom predsjedniku dr. Ivi Sanaderu u povodu današnje odluke Europskog vijeća kojom je Hrvatska promaknuta u službenog kandidata za članstvo u EU.

"Svijesni smo kako je od dobivanja kandidature do punopravnog članstva dug i težak put, no Hrvatska ga ne prevaljuje zbog EU nego zbog sebe i zato ima snage, volje i sposobnosti", kaže se u čestitki NHS-a.

Sindikat naglašava da će reforme biti teške, a iskušenja velika pa je potrebno posebnu pozornost posvetiti vraćanju toliko nužnog, a davno izgubljenog društvenog povjerenja.

NHS upozorava da se u tim promjenama mora posebno voditi briga o čovjeku i skrbiti o svakom građaninu zemlje, te da se ne smiju zanemariti ljudska, radnička, socijalna manjinska, vjerska i svaka druga prava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙