FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠIBENIK: GLAZBENA IGRA "PTICA ČUDESNIH KRILA" OTVARA MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL

ŠIBENIK, , 18. lipnja 2004. (Hina) - Dječjom glazbenom igrom "Pticačudesnih krila" u režiji šibenskoga glumca i redatelja Mate Gulina,sutra navečer bit će otvoren 44. Međunarodni dječji festival.
ŠIBENIK, , 18. lipnja 2004. (Hina) - Dječjom glazbenom igrom "Ptica čudesnih krila" u režiji šibenskoga glumca i redatelja Mate Gulina, sutra navečer bit će otvoren 44. Međunarodni dječji festival.

Na ljetnoj pozornici na šibenskom Trgu Republike Hrvatske i na drugim festivalskim pozornicama u gradu, tijekom dva tjedna trajanja festivala, do 3. srpnja, bit će izvedeno stotinjak različitih programa, s više od 1500 sudionika iz Hrvatske i svijeta.

Uz brojna scenska i glazbena zbivanja, tijekom trajanja šibenskoga Međunarodnmog dječjeg festivala bit će postavljeno šest izložbi, predstavljeno literarno stvaralaštvo za djecu, te održan stručni skup o dječjem stvaralaštvu.

Također u noćnim satima, u pratećem festivalskom programu, najavljeni su koncerti klasične, klapske i zabavne glazbe, te tradicionalni nastupi šibenske narodne glazbe i pjevačkoga zbora "Kolo" na šibenskim ulicama i trgovima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙