FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NA Banjalučkom Međunarodnom festivalu kazališta za djecu ovacije Zagrepčanima

BANJA LUKA, 29. svibnja 2004. (Hina) - Dugotrajnim ovacijama oko 400gledatelja pozdravilo je predstavu 'Bajka o ribaru i ribici' koju je,u sklopu Trećeg međunarodnog Festivala kazališta za djecu u Banja Luciu subotu izveo ansambl Gradskog kazališta "Žar ptica" iz Zagreba.
BANJA LUKA, 29. svibnja 2004. (Hina) - Dugotrajnim ovacijama oko 400 gledatelja pozdravilo je predstavu 'Bajka o ribaru i ribici' koju je, u sklopu Trećeg međunarodnog Festivala kazališta za djecu u Banja Luci u subotu izveo ansambl Gradskog kazališta "Žar ptica" iz Zagreba.

U ekipi, koju predvodi redatelj Robert Valtl, osim renomiranih zagrebačkih glumaca-veterana Ane Karić i Enesa Kiševića, nastupili su i mladi Maja Kovač i Aleksandar Antić čije kreacije je publika čak šest puta pozdravljala ovacijama na otvorenoj sceni.

"Impresionirana sam brojnošću publike i njezinim spontanim i iskrenim reagiranjem, što mora imponirati svakome, a pogotovu iskusnijem glumcu: ovo je prijatno iznenađenje i lijepo iskustvo za sve nas, i vjerujem da ćemo ga uskoro obnoviti", izjavila je, nakon predstave, Ana Karić.

Generalni konzul Republike Hrvatske Ivan Lepoglavec, koji je u petak navečer za zagrebačke umjetnike priredio večeru, izjavio je za Hinu kako su za ovo gostovanje posebno zaslužni umjetnička rukovoditeljica kazalište "Žar ptica" Marija Sekelez i direktor banjalučkog Dječjeg kazališta Predrag Bjelošević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙