FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

u subotu na jarunu samsung running festival - trčanje protiv droge

ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Ove subote na Jarunu će se po devetiputa održati sportska manifestacija Samsung Running Festival podgeslom "Trčimo zajedno - sportom protiv droge", najavili su danasorganizatori trke.
ZAGREB, 31. svibnja 2004. (Hina) - Ove subote na Jarunu će se po deveti puta održati sportska manifestacija Samsung Running Festival pod geslom "Trčimo zajedno - sportom protiv droge", najavili su danas organizatori trke.

Na trci oko jarunskog jezera, dugoj 6,2 kilometra, lani je sudjelovalo gotovo 20.000 ljudi, a ove se godine očekuje još veći odaziv.

Ovogodišnju utrku na konferenciji za novinare podržali su izbornik nogometne reprezentacije Otto Barić i predstojnica Vladina Ureda za suzbijanje droga Bernardica Juretić.

Napomenuvši da mnogi dječaci u poznatim nogometašima vide idole, Barić je podsjetio na neke slučajeve iz svoje trenerske karijere, kada su vrlo nadareni nogometaši zbog droge postali izgubljeni za nogomet. Obećao je i da će nastojati organizirati dolazak petorice reprezentativaca na subotnju trku.

Manifestaciju je u ime Vlade poduprla Bernardica Juretić ocjenivši je kao dobar poticaj mladima da izaberu zdravi način života.

Elektronska kompanija Samsung od 1995. godine organizira Samsung Running Festival u desetak zemalja srednje Europe, tako da će se osim u Zagrebu utrka istodobno održati u dvadesetak europskih gradova.

U povodu festivala Samsungov zastupnik u Hrvatskoj Europatrade svake godine donira zdravstvene i dječje ustanove klima uređajima, a ove godine dat će ih KBC-u Zagreb, Klinici za plućne bolesti Jordanovac i zagrebačkom Centru za autizam.

Program na Jarunu, u kojem će sudjelovati i neki estradni izvođači, počet će u 9 sati, a start utrke predviđen je za 11 sati.

Prijave za sudjelovanje primaju se do subote u 10 sati za organizirane grupe, a do samog starta za pojednice. Nastup se ne naplaćuje, a sudjelovanje je dopušteno svim uzrastima. Organizirat će se i tombola u kojoj mogu sudjelovati svi koji krug oko jezera prođu u vremenu od sata i pol.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙