FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste suhe, promet umjerene gustoće

ZAGREB, 17. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su u cijeloj Hrvatskoj suhe apromet umjerene gustoće, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 17. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su u cijeloj Hrvatskoj suhe a promet umjerene gustoće, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

Iz smjera Oroslavlja kreće specijalni teret velikih dimenzija relacijom: autocesta do Zaprešića-obilaznica-čvor Lučko-autocesta do Karlovca- D 23 Brinje- Senj.

Iz Solina se kreće specijalni teret velikih dimenzija prema GP Macelj. Specijalni teret ide rutom: Solin-Šibenik-Benkovac-Obrovac-Gračac-Udbina-Korenica- Plitvice-Slunj- Karlovac- Krapina- Macelj.

Zbog radova na kolniku D 20 Varaždin-Čakovec i zbog velike gustoće prometa, iz Čakovca se vozi obilazno-Gornji Kuršanec-Kuršanec-Strahoninec.

Iz Varaždina prema Čakovcu promet ide normalno po D 20.

Od jučer su u prometu proširena dionica ceste D1, Korenica-Pećane, kod Debelog Brda i obnovljena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Oštrovica do čvora Delnice. Na tom je dijelu autoceste počela i naplata cestarine na postajama Grobnik i Oštrovica.

Zbog spajanja dionice u gradnji Jušići-Jurdani, autoceste A7 Rijeka-Rupa, na postojeću dionicu od čvora Matulja, za sav promet zatvorena je dionica od čvora Matulji do Jušića. Promet ide obilazno. Od Rijeke prema Rupi: obilaznica-čvor Diračje-Kastav-Jušići-Rupa ili obilaznica-čvor Matulji-Matulji-Jušići-Rupa (i obratno).

Od Pule ili Opatije prema Rupi obilazak je: Matulji-Jušići-Rupa (i obratno). Radovi će trajati do 21. lipnja.

Dionica ceste D5, Virovitica-Terezino Polje, zatvorena je od Virovitice do Lukača. Vozi se obilazno: Suhopolje-Gradina-Lukač-D5-Terezino Polje, odnosno Terezino Polje-Lukač-Rogovac-D2-Đurđevac.

Kod Brinja na D23 traju radovi na nadvoľnjaku Vranjić, a promet se propušta svakog sata po 15 minuta.

Na graničnim prijelazima nema gužve.

Trajekti plove prema ljetnom redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙