FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog prometne nesreće na ulazu u tunel Tuhobić promet je usporen

ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Zbog očevida teške prometne nesrećena ulazu u tunel Tuhobić s riječke strane, promet je usporen od tunelaHrasten do Tuhobića, izvijestio je u 21,30 sati Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Zbog očevida teške prometne nesreće na ulazu u tunel Tuhobić s riječke strane, promet je usporen od tunela Hrasten do Tuhobića, izvijestio je u 21,30 sati Hrvatski autoklub.

U sjeverozapadnom dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše.

Puštena je u promet obnovljena dionica D1 kod Debelog Brda, a završeni su i radovi na A6 Rijeka –Zagreb od čvora Oštrovica do čvora Delnice. Počela je i naplata cestarine na postajama Grobnik i Oštrovica pa se vozači upozoravaju da poštuju ograničenje brzine pred naplatom.

Na dijelu D33 Drniš-Knin, kod mjesta Vrbnik Polje, prevrnuo se kamion zbog čega se promet odvija usporeno jednom kolničkom trakom.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema gužve dok je na graničnom prijelazu Macelj pojačan teretni promet na izlazu iz zemlje .

Trajekti plove prema redu plovidbe na svim linijama, bez čekanja na ukrcaj.

Specijalni prijevoz velikih dimenzija kreće se dionicom: Vrbovsko-Čavle do krajnjeg odredišta Bakar gdje se očekuje u noćnim satima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙