FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet jutros bez ograničenja

ZAGREB, 9. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su suhe i vozi se bez posebnihograničenja, izvijestio je jutros Hrvatski auto klub.
ZAGREB, 9. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su suhe i vozi se bez posebnih ograničenja, izvijestio je jutros Hrvatski auto klub.

Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi, posebno za pojačana prometa, koji se očekuje na cestama prema jadranskoj obali.

Vozači se upozoravaju na moguće odrone kamenja i zemlje na cestama kroz gorja, te duž Jadranske magistrale.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Delnice do čvora Oštrovica zatvorena je do 15. lipnja. Promet ide obilazno: državnom cestom 32, Delnice-Gornje Jelenje, te županijskom cestom do Oštrovice.

Kroz Opatiju, Lovran i Mošćeničku Dragu, sve po cesti D21, zbog radova se povremeno vozi otežano.

Između tunela Sveti Rok i Krpani, na dijelu autoceste A1 Zagreb-Split, zatvoreni su vozni i zaustavni trak.

Na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, zbog obnove sjevernoga kolnika na dionicama Kutina-Popovača -Križ Novoselec, te Lužani-Nova Gradiška prometuje se dvosmjerno, južnim trakom. Obnavlja se i južni kolnik dionice Ivanja Reka-Ivanić Grad, dio između Kutine i Nove Gradiške, pa se vozi dvosmjerno sjevernim, uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Zatvorena je dionica D5 Virovitica-Terezino Polje, od Virovitice do Lukača. Vozi se obilazno: Suhopolje-Gradina-Lukač-D5-Terezino Polje, odnosno Terezino Polje-Lukač-Rogovac-D2-Đurđevac.

Uoči blagdana Tijelova, danas od 15 do 23 sata, zabrana je prometa teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama i trajektnim lukama Split i Zadar. Među inima to su: D1, Karlovac-Gračac-Knin-Brnaze-Solin, D8, čvor Bakar-Zadar-Split-Dubrovnik-GP Karasovići , D21, GP Kaštel-Buje-Pula, D23, Žuta Lokva-Senj...

Specijalni prijevoz velikih dimenzija kreće se dionicom: tunel Sv. Rok-Gospić-Korenica-Slunj-Zagreb-Slavonski Brod do Vinkovaca gdje se očekuje sutra, 10. lipnja, oko ponoći.

Danas se, zbog razminiranja, za putnički i teretni promet zatvara granični prijelaz Bajakovo: od 7,30 do 9 sati, od 11 do 12,30 sati, od 15 do 16,30 sati i od 18 do 19 sati. U to se vrijeme može preko Tovarnika ili Iloka.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je teretni promet, s duljim čekanjem na izlaz. Na prijelazu Macelj pojačan ulaz teretnih vozila, a na tom i ostalim prijelazima sa Slovenijom očekuje se pojačan ulaz putničkih vozila. Prema BiH pojačan izlaz.

Trajekti plove prema ljetnom redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙