FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre u unutrašnjosti Hrvatske i u priobalju, manje gužve na graničnim prijelazima Bregana, Kaštel i Plovanija

ZAGREB, 6. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su mokre ili vlažne uunutrašnjosti Hrvatske te na dijelu srednjega i južnog priobalja,promet je pojačan, a od Korenice prema Karlovcu vozi se u kolonama,izvijestio je kasno popodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 6. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su mokre ili vlažne u unutrašnjosti Hrvatske te na dijelu srednjega i južnog priobalja, promet je pojačan, a od Korenice prema Karlovcu vozi se u kolonama, izvijestio je kasno popodne Hrvatski auto-klub.

Mogući su odroni kamenja i zemlje na cestama kroz gorja, te duž Jadranske magistrale.

Manje gužve su na graničnim prijelazima Bregana, Kaštel i Plovanija na izlazu iz Hrvatske, povremeno i na Macelju, a na Staroj Gradiški, Slavonskom Brodu i Županji na ulazu.

Očekuje se pojačan promet i na ostalim prijelazima, navodi HAK.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove prema ljetnom rasporedu pa na nekim linijama ima i veći broj plovidbi.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb, na dijelu čvor Delnice-čvor Oštrovica zatvorena je do 15. lipnja. Promet ide obilazno: državnom cestom 32, Delnice-Gornje Jelenje, te županijskom cestom do Oštrovice.

Zbog rekonstrukcije je zatvoren cestarski prolaz (ulaz/izlaz s autoceste) Jastrebarsko, do 7. lipnja u 16 sati. Vozači mogu voziti starom Karlovačkom cestom.

Državna cesta D1 na dijelu Korenica-Pećane zatvorena je do 15. lipnja, pa teretna vozila ukupne mase iznad 7,5 tone voze obilazno, smjerom Korenica-Bunić-Gospić-Gračac, a sva ostala relacijom Korenica-Bunić-Debelo Brdo-Pećane. Na cesti D1 kod Bruvna, zbog radova, vozi se naizmjeničnim propuątanjem vozila.

Zatvorena je D5 Virovitica-Terezino Polje od Virovitice do Lukača. Vozi se obilazno: Suhopolje-Gradina-Lukač-D5-Terezino Polje, odnosno Terezino Polje-Lukač-Rogovac-D2-Đurđevac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙