FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre, promet pojačan na cestama prema moru, bura u priobalju

ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su mokre i skliske, posebiceprometnica Plitvice-Korenica-Gospić, promet je uglavnom srednjejakosti, a pojačan na glavnim prometnim smjerovima što vode premamoru, te na autocesti Zagreb-Slavonski Brod gdje ima dosta dionica sradilištima i dvosmjernim prometom jednim krakom, izvijestio jevečeras Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 4. lipnja 2004. (Hina) - Ceste su mokre i skliske, posebice prometnica Plitvice-Korenica-Gospić, promet je uglavnom srednje jakosti, a pojačan na glavnim prometnim smjerovima što vode prema moru, te na autocesti Zagreb-Slavonski Brod gdje ima dosta dionica s radilištima i dvosmjernim prometom jednim krakom, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Zbog bure dionica D8 Sibinj-Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena zatvorena je za promet za prvu skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp-kućicom i motocikle.

Na dionici autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Oštrovice jaki su bočni udari vjetra.

Na autocesti A1 na dionici viadukt Krajna-tunel Mala Kapela magla smanjuje vidljivost na 50 do 00 metara..

Na cestama kroz gorja, te duž Jadranske magistrale HAK upozorava na odrone kamenja i zemlje

Na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Slavonski Brod, Pasjak i Kaštel povremeno je pojačan putnički promet na ulazu u državu ali zasada nema dužih čekanja na prijelaz granice.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari može se obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove prema ljetnom redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙