FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet pojačan na D1 od Karlovca do Gračaca, povremeno se vozi u koloni

ZAGREB, 10. lipnja 2004. (Hina) - Promet je povremeno pojačan nadržavnoj cesti D1, od Karlovca preko Slunja do Korenice i Gračaca, pase putuje u manjim kolonama, na većini ostalih cesta vozi se bezzastoja i bez posebnih ograničenja, izvijestio je popodne Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 10. lipnja 2004. (Hina) - Promet je povremeno pojačan na državnoj cesti D1, od Karlovca preko Slunja do Korenice i Gračaca, pa se putuje u manjim kolonama, na većini ostalih cesta vozi se bez zastoja i bez posebnih ograničenja, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

Danas, na blagdan Tijelova, od 14 do 23 sata, zabrana je prometa teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama i trajektnim lukama Split i Zadar. Među inima to su: D1, Karlovac-Gračac-Knin-Brnaze-Solin, D8, čvor Bakar-Zadar-Split-Dubrovnik-GP Karasovići , D21, GP Kaštel-Buje-Pula, D23, Žuta Lokva-Senj.

Specijalni prijevoz velikih dimenzija kreće se dionicom: Slunj-Karlovac-Zagreb-Slavonski Brod do Vinkovaca, gdje se očekuje danas oko ponoći.

Na graničnim prijelazim povremeno je pojačan ulaz na Macelju i Kaštelu, a izlaz na Staroj Gradiški, Županji, Slavonskom Brodu i Hrvatskoj Kostajnici.

Na Bajakovu teretna vozila čekaju na izlaz u koloni od oko 3 kilometara.

Trajekti plove prema ljetnom redu plovidbe, bez veće gužve na ukrcaj u pristaništima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙