FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Subotica: Posjet izaslanstva nevladinih udruga iz Osijeka

SUBOTICA, 16. lipnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo nevladinih udruga izOsijeka u organizaciji subotičke i osječke Agencije za lokalnudemokraciju razgovaralo je u srijedu s gradonačelnikom Subotice injegovim suradnicima.
SUBOTICA, 16. lipnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo nevladinih udruga iz Osijeka u organizaciji subotičke i osječke Agencije za lokalnu demokraciju razgovaralo je u srijedu s gradonačelnikom Subotice i njegovim suradnicima.

Dvadesetak predstavnika nevladinih organizacija, medijskih kuća i političkih stranaka, boravilo je u Subotici u sklopu projekta prekogranične regionalne suradnje dva partnerska grada.

"Puno toga tradicionalnog veže Suboticu i Osijek a odnedavno, na nov način, povezuje nas i europska regionalna politika koja od dvije regije zahtijeva da se ponovno pronađu i surađuju", izjavili su koordinatori Agencije za lokalnu demokraciju iz Subotice i Osijeka, na skupu u sjedištu subotičke lokalne samouprave.

Osječka i subotička agencija surađuju od 1993. godine i do sada su u različitim oblastima realizirale više projekata čiji je cilj uspostava snažne prekogranične suradnje dviju regija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙