FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završeni 2. međudržavni susreti dramskih amatera

PAČETIN, 13. lipnja 2004. (Hina) - Predstavom "Nadrealisti" MiroslavaMomčilovića, u režiji Dragana Jovičića i u izvedbi dramske skupineKulturno-umjetničkog društva "Zmaj" iz Iriga (Srbija i Crna Gora),večeras su u Pačetinu kod Vinkovaca završeni Drugi međudržavni susretidramskih amatera "MESDAM 2004".
PAČETIN, 13. lipnja 2004. (Hina) - Predstavom "Nadrealisti" Miroslava Momčilovića, u režiji Dragana Jovičića i u izvedbi dramske skupine Kulturno-umjetničkog društva "Zmaj" iz Iriga (Srbija i Crna Gora), večeras su u Pačetinu kod Vinkovaca završeni Drugi međudržavni susreti dramskih amatera "MESDAM 2004".

"MESDAM" okuplja dramske amatere iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Od 4. do 13. lipnja, koliko su trajali susreti, nastupilo je pet dramskih amaterskih skupina iz Ljutova, Beočina i Iriga (SiCG), Prijedora (BiH) i domaćina Pačetina.

Oni su izveli predstave za koje su tekstove napisali pučki pisci iz njihovih sredina.

U sklopu "MESDAM-a" postavljena je i izložba slika amaterskih slikara iz Vukovara Branislava Građanskog i Božidara Vice.

Predsjednica Organizacijskog odbora Ljiljana Rašić sudionicima "MESDAM-a" uručila je priznanja.

Druge međudržavne susrete dramskih amatera organizirali su KUD "Branko Radičević" iz Pačetina i Srpsko kulturno društvo "Prosvjeta", a pokrovitelj je Vukovarsko-srijemska županija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙