FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PODUZEĆA DIOKI I KEMIKALIJA PRODANA ZA 18,9 MILIJUNA EURA

ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Dom Holding, Proficio i SN Holdingprodali su većinski vlasnički udio u tvrtkama Dioki i Kemikalija za18,9 milijuna eura, objavili su danas iz Dom Holdinga.
ZAGREB, 16. lipnja 2004. (Hina) - Dom Holding, Proficio i SN Holding prodali su većinski vlasnički udio u tvrtkama Dioki i Kemikalija za 18,9 milijuna eura, objavili su danas iz Dom Holdinga.

Naime, sredinom svibnja s članicama grupe Hypo Alpe Adria Banke potpisani su predugovori o prodaji većinskog vlasničkog udjela u Diokiju i Kemikaliji, a nakon što je jučer s kupcima utvrđeno da su svi ugovoreni uvjeti ispunjeni, glavni su ugovori stupili na snagu.

Prodavatelji će, temeljem toga, naplatiti ukupnu prodajnu cijenu od 18,9 milijuna eura, od čega će Dom Holdingu pripasti 47,29 posto, Proficiju 31,95 posto te SN Holdingu 20,76 posto.

Prema podacima iz skraćenih prospekata za uvrštenje u Kotaciju javnih dioničkih društava, ta tri društva u Diokiju su imala udio od oko 51 posto, a u Kemikaliji 99 posto, pri čemu je Dom Holding imao najviši udio u obje tvrtke, 24,17 posto u Diokiju, te 46,81 posto u Kemikaliji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙