FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dom Holding, Proficio i SN Holding prodaju većinski udio u Diokiju i Kemikalijama

VARAŽDIN/ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Dom Holding, Proficio i SNHolding prodaju većinski udjel u tvrtkama Dioki i Kemikalije, o čemusu predugovor danas potpisali s članicama grupe Hypo Alpe Adria Banke,obavijest je tih triju društava koju je prenijela Varaždinska burza.
VARAŽDIN/ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Dom Holding, Proficio i SN Holding prodaju većinski udjel u tvrtkama Dioki i Kemikalije, o čemu su predugovor danas potpisali s članicama grupe Hypo Alpe Adria Banke, obavijest je tih triju društava koju je prenijela Varaždinska burza.

"Strane su se sporazumjele da će svi uvjeti biti usuglašeni i ispunjeni tijekom naredna dva mjeseca, slijedom čega bi ugovori trebali stupiti na snagu u srpnju ove godine", navodi se u obavijesti koju je Varaždinska burza zaprimila od tih društava.

Prema podatcima iz skraćenih prospekata za uvrštenje u Kotaciju javnih dioničkih društava, tri društva u Diokiju imaju udio od oko 51 posto, a u Kemikalijama 99 posto, pri čemu Dom Holding ima najviši udio u obje tvrtke, 24,17 posto u Diokiju, te 46,81 posto u Kemikalijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙