FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Još nije počelo rušenje apartmana u Kožinu

ZADAR, 15. lipnja 2004. (Hina) - Djelatnici zadarske Policijske upravei danas osiguravaju prostor u Kožinu kod Zadra na kojemu je poduzetnikTomislav Galić sagradio 10 objekata s ukupno 120 apartmananamijenjenih tržištu, odstupivši od uvjeta u građevnoj dozvoli zbogčega je nadležno ministarstvo izdalo rješenje o rušenju.
ZADAR, 15. lipnja 2004. (Hina) - Djelatnici zadarske Policijske uprave i danas osiguravaju prostor u Kožinu kod Zadra na kojemu je poduzetnik Tomislav Galić sagradio 10 objekata s ukupno 120 apartmana namijenjenih tržištu, odstupivši od uvjeta u građevnoj dozvoli zbog čega je nadležno ministarstvo izdalo rješenje o rušenju.

Kako se doznaje u Ministarstvu prostornog uređenja, zaštite okoliša i graditeljstva, investitoru je dan rok da do sutra sam počne uklanjati objekte, a ako to ne učini, strojevi tvrtke koju će ovlastiti Ministarstvo trebali bi sutra ujutro početi rušenje.

U tijeku su pregovori građevne inspekcije s investitorom o tome hoće li bespravno izgrađene objekte srušiti sam investitor ili će to učiniti tvrtka koju ovlasti Ministarstvo. Glasnogovornica Ministarstva Kata Gojević napomenula je kako je praksa da se investitoru najprije ponudi da sam sruši bespravno izgrađen objekt, a da inspekcija samo nadzire rušenje. Sporazum o tome tko će rušiti bespravnu gradnju u Kožinu trebao bi biti postignut danas, dodala je Gojević.

Poduzetnik Galić je u gradnju 10 objekata s po 12 apartmana uložio oko 10 milijuna eura. S obzirom na uvjete koje je dobio u građevnoj dozvoli u gradnji je odstupio i u širini i visini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙