FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SLAVONSKI BROD: Blažević i Vukojević pod istragom zbog trostrukog ubojstva

SLAVONSKI BROD, 14. lipnja 2004. (Hina) - Istražni sudac Županijskogsuda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević prihvatio je prijedlogžupanijskoga državnog odvjetnika i večeras donio odluku o provedbiistrage nad Antunom Blaževićem (45) i Darkom Vukojevićem (23),osumnjičenim za prošlotjedno trostruko ubojstvo u središtu SlavonskogBroda.
SLAVONSKI BROD, 14. lipnja 2004. (Hina) - Istražni sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Mirko Svirčević prihvatio je prijedlog županijskoga državnog odvjetnika i večeras donio odluku o provedbi istrage nad Antunom Blaževićem (45) i Darkom Vukojevićem (23), osumnjičenim za prošlotjedno trostruko ubojstvo u središtu Slavonskog Broda.

Zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i teških okolnosti u kojima je djelo počinjeno određen im je pritvor od 30 dana.

Dvojica osumnjičenika, Blažević i Vukojević, danas prijepodne su uz velike mjere osiguranja iz istražnog zatvora u Požegi bili sprovedeni istražnom sucu, radi očitovanja o istražnom zahtjevu koji ih tereti za kažnjivo djelo običnog ubojstva.

Osumnjičenici su se branili šutnjom, a saslušanju su nazočili i njihovi odvjetnici Petar Šale i Marko Babić. Nakon saslušanja ponovno su sprovedeni u požeški zatvor.

U pucnjavi u ugostiteljskom objektu "Milleniumu" u središtu Slavonskog Broda, prošli srijedu, 9. lipnja, nakon višesatne svađe, ubijeni su braća Dragan (32) i Željko Prgomet (28) te Goran Begić (33), svi sudionici Domovinskog rata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙