FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV OSUMNJIČENOG ZA UBOJSTVO SPECIJALNOG POLICAJCA

ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Protiv 20-godišnjeg Marka Vukovićaosumnjičenog da je u subotu na zagrebačkom Jarunu ubio specijalnogpolicajca Gorana Komaricu danas je pokrenuta istraga, a određen mu jei jednomjesečni pritvor, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu.
ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Protiv 20-godišnjeg Marka Vukovića osumnjičenog da je u subotu na zagrebačkom Jarunu ubio specijalnog policajca Gorana Komaricu danas je pokrenuta istraga, a određen mu je i jednomjesečni pritvor, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu.

Istražni zahtjev protiv osumnjičenog Vukovića zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je još jučer, no kako je zahtjev na sud došao pred kraj radnog vremena, ispitivanje je odgođeno za danas.

U saslušanju kod istražne sutkinje Vande Senta on se kao i prilikom prvog saslušanja, prije dva dana, branio šutnjom.

Mladić je uhićen nakon što se sam u ponedjeljak navečer predao policiji i bez nazočnosti odvjetnika priznao zločin. Dan kasnije istražiteljima je pokazao mjesto gdje je sakrio nož kojim je počinio ubojstvo, nakon čega je prepraćen istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Pripadnik specijalne policijske postrojbe "Alfe" Goran Kamarica uboden je nožem u lijevi dio prsa u svađi pred kafićem "Lake City", a preminuo je u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice.

Policija tvrdi da je osumnjičenik psovao policajca jer njegovim prijateljima nije dopustio da se preko zida vrate na terasu kafića. Nakon verbalnog napada Komarica, koji je bio izvan službe, je mladića udario šakom u glavu a on mu je zabio nož u prsa i pobjegao.

Mediji navode da je u vrijeme ubojstva Komarica u lokalu radio kao redar, što su policiji potvrdili i neki od svjedoka tog događaja.

U zagrebačkoj policiji takve tvrdnje nisu potvrdili, ali ni odbacili, rekavši da točne okolnosti utvrđuje unutarnja kontrola.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙