FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Održana peta regata od Osijeka do Aljmaša

OSIJEK, 12. lipnja 2004. (Hina) - U tradicionalnoj, Petoj regatiOsijek-Aljmaš, održanoj danas u organizaciji Motonautičkog kluba"Drava" i Žute podmornice u znak sjećanja na sedmoricu poginulihčlanova u Domovinskom ratu, sudjelovalo je 118 plovila i oko 500ljudi.
OSIJEK, 12. lipnja 2004. (Hina) - U tradicionalnoj, Petoj regati Osijek-Aljmaš, održanoj danas u organizaciji Motonautičkog kluba "Drava" i Žute podmornice u znak sjećanja na sedmoricu poginulih članova u Domovinskom ratu, sudjelovalo je 118 plovila i oko 500 ljudi.

Na ušću Drave u Dunav zastali su svi sudionici te su polaganjem vijenaca i minutom šutnje odali počast poginulima. Operna pjevačica Hrvatskoga narodnog kazališta u Osijeku Sanja Tot otpjevala je "Ave Marija".

Sudionike Regate iz osječke Zimske luke ispratili su mnogi Osječani, a u Aljmašu su ih dočekali stanovnici toga teško stradalog sela u Domovinskom ratu.

Druženje je poslijepodne nastavljeno malim nogometom, a za sve sudionike organiziran je ručak, rekao je organizator Pete regate Osijek-Aljmaš Igor Vrandečić, koji je tijekom Domovinskog rata vodio radiopostaju Žutu podmornicu, koja je bila smještena na starome brodu u Zimskoj luci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙