FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VUKOVAR: Zavrešena regata UBIDR-a od Koprivnice do Vukovara

VUKOVAR, , 30. svibnja 2004. (Hina) - Članovi Udruge branitelja,invalida i udovica Domovinskog rata, djelatnika Podravke (UBIUDR),sudionici regate čamaca na vesla, od Botova do Vukovara, stigli sudanas u Vukovar.
VUKOVAR, , 30. svibnja 2004. (Hina) - Članovi Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata, djelatnika Podravke (UBIUDR), sudionici regate čamaca na vesla, od Botova do Vukovara, stigli su danas u Vukovar.

Regata je krenula 22. svibnja ispod dravskog mosta Botovo kod Koprivnice, a cilj joj je bio ušće Vuke u Dunav u Vukovaru.

Istodobno sa sudionicima regate u Vukovar su danas došli i sudionici karavane "Da se ne zaboravi - 2500 kilometara diljem Hrvatske - 13 godina poslije", koju su zajednički organizirali Udruga branitelja, invalida i udovica Domovnskog rata, koprivničke Podravke i Udruga branitelja INA Naftaplina.

Karavana je krenula 26. svibnja sa zagrebačkoga Trga bana Jelačića, a njezini sudionici su u 10 automobila obišli sva značajnija mjesta u Hrvatskoj vezana uz Domovinski rat te brojna groblja na kojima su pokopani hrvatski branitelji i gdje su zapalili svijeće i stavili cvijeće.

Nakon što su se sastali u Vukovaru, te položili vijenac ispod kamenog križa na ušću Vuke u Dunav i na Ovčari, sudionici regate i karavane su zajednički nastavili put prema Iloku, Osijeku, Virovitici, Đurđevcu, Bjelovaru, Vrbovcu i Ivanić-Gradu, a oko 18,30 sati večeras bi trebali stići u Zagren, na Trg bana Jelačića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙