FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "SANADEROVSKA ŠMINKA" TOMISLAVA NIKOLIĆA NE MOŽE PRIKRITI ANTIDEMOKRATSKU I ANTICIVILIZACIJSKU SUŠTINU

ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Kandidat Srpske radikalne stranke zapredsjednika Srbije će, svi su uvjereni, dobiti najviše glasova, i to"na programu u kojem se, unatoč sanaderskom šminkanju TomislavaNikolića, veterana rata u Hrvatskoj, ne može prikriti antidemokratskai anticivilizacijska suština", piše beogradski "Danas".
ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Kandidat Srpske radikalne stranke za predsjednika Srbije će, svi su uvjereni, dobiti najviše glasova, i to "na programu u kojem se, unatoč sanaderskom šminkanju Tomislava Nikolića, veterana rata u Hrvatskoj, ne može prikriti antidemokratska i anticivilizacijska suština", piše beogradski "Danas".

List prenosi da prognoze govore da će očito biti drugog kruga u kojem će se sigurno naći kandidat Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić, a drugi sudionik bit će Boris Tadić ili Dragan Maršićanin piše list ističući i podatak da se u srpskoj dijaspori za glasovanje prijavilo tek četiri tisuće birača. One koji su iz Srbije otišli devedesetih očito ne zanima pustolovina države koju su napustili a "onima koji nisu otišli preostaje još jedan izbor za manje lošeg", zaključuje list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙